top of page

servicios

consultoría

2996%20low_edited.jpg
PWAC NEXT FONDOS.png

serveis
fons i
subvencions

Amb l'arribada dels fons Next Generation i amb el repte assumit pel Govern Espanyol en el seu ambiciós Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència s'obre un ventall de possibilitats per a tots els actors partícips tant en la gestió d'aquests fons com en la consecució d'aquests.

PWACS, en el seu afany d'incrementar el valor afegit dels seus serveis de consultoria, ofereix als seus clients l'accés a aquesta nova línia de negoci generada amb la incorporació de Kendallya al grup d'empreses en les quals PWACS participa.

imagen UE.jpg
nextgeneration graphic.png

PWACS Kendallya té com a objectiu acompanyar i assessorar els nostres clients en tot el procés d'accés a Fons Europeus Next Generation i altres subvencions, mitjançant els nostres serveis de:

Consultoria estratègica
Metodologia provada per a fer créixer el negoci dels nostres clients amb un enfocament estratègic de desenvolupament. Identifiquem les seves necessitats i els assessorem en la configuració dels seus projectes estratègics.

Observatori de Convocatòries
Identifiquem i seleccionem aquelles convocatòries a nivell europeu, nacional o autonòmic favorables als interessos dels nostres clients proporcionant informació de qualitat personalitzada

Gestió d'Expedients de Subvencions i Fons EU
Tramitació d'expedients i, en els casos de concessió dels ajuts, justificació i seguiment economicoadministratiu d'aquestes.

bottom of page